Ingredientai:
- kiaulienos šonkauliukų;
- perlinių kruopų;
- česnako;
- svogūno;
- morkų;
- paprikos;
- agurkų (raugintų arba marinuotų);
- druskos;
- pipirų;
- lauro lapų;
- žalumynų.
Gaminimas:
1. Pirmiausia išverdame sultinį iš šonkauliukų. Jis bus sriubos pagrindas ir suteiks nuostabų skonį bei aromatą. Išvirusius šonkauliukus atvėsiname, mėsą nuimame nuo kauliuko ir susmulkiname. Mėsą dedame atgal į sultinį, beriame perlines kruopas ir verdame.
2. Per tą laiką susismulkiname visas daržoves ir pakepiname keptuvėje su trupučiu aliejaus.
3. Dedame pakepintas daržoves į sultinį, beriame druskos, pipirų ir dedame lauro lapų. Verdame, kol suminkštės kruopos.
4. Išjungus kaitrą sudedame smulkintus žalumynus.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ feisbuko ir instagramo paskyrose.