Jums reikės:
PADUI:
1 puodelis žemės riešutų, 1 puodelis avižinės košės dribsnių, 1 bananas, 1 stiklinė kokoso drožlių
ĮDARUI:
200 ml kokosų pieno, 200 g juodo šokolado, 2 šaukštai riešutų sviesto, 1 v.š citrinos sulčių.
Papuošimui: saujelė uogų.
Gamybos eiga:
PADAS:
Į indą sudedame kokosų drožles, avižinius dribsnius, žemės riešutus ir viską išmaišome. Atskirame inde sutriname bananą, kad neliktų jokių gabaliukų. Bananą sudedame į indą su sausais produktais ir viską gerai išmaišome. Masė turi būti drėgna.
Paimame pyragui skitą skardą į ją įtiesiame kepimo popierių. Sudedame masę ir suformuojame tvirtą padą.
ĮDARAS:
Į puodą supilame kokosų pieną ir kaitiname, kol pradės garuoti. Tuomet sudedame šokoladą ir jį ištirpiname. Kai šokoladas ištirpsta, įdedame riešutų sviestą ir viską maišome, kol nebelieka gumuliukų. Gautą masę supilame į skardą su padu ir įdedame į šaldytuvą 2-3 valandoms, kol pyragas sustings.
Skanaus!
Rūta
Dėkojame Rūtai už receptą ir kviečiame Jus taip pat pasidalinti savo atradimais virtuvėje – geriausiais receptais, o 3 nugalėtojus prekybos tinklas „Norfa“ apdovanos net 5 kg jau kepimui paruoštų marinuotų kepsnių!