Kol dar sezonas, išbandykit tirštąjį arbūzų kokteilį: pilna stiklinė gaivumo

Arbūzus šiuo metu galime kimšti pilnais žandais, nes jie puikiai išnokę, o ir nebrangūs. Jei dairotės recepto, ką gi dar arbūzinio išbandžius, susimaišykit šį gaivų kokteilį ir mėgaukitės juo saulei vis dar plieskiant visu smarkumu!
Tirštasis arbūzų kokteilis
Tirštasis arbūzų kokteilis / Vida Press nuotr.

Ingredientai:

  • 300 g arbūzo kubelių, be sėklų ir žievės (jei norite itin gaivaus kokteilio, kubelius iš anksto užšaldykite);
  • didelė sauja šaldytų raudonų uogų, tinka braškės, avietės, trešnės;
  • 0,5 st. graikiško jogurto;
  • 1 arbat. šaukšt. skysto medaus;
  • 0,5 st. šalto vandens ar augalinio „pieno“;
  • šviežių mėtų lapelių, supjaustytų plonytėmis juostelėmis (nebūtina).

Gaminimas:

Supilkite ir suberkite visus ingredientus į elektrinio trintuvo indą ir sutrinkite iki vientisos konsistencijos. Jei pernelyg tiršta, įpilkite dar vandens ar augalinio „pieno“. Gerkite nedelsdami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Aukščiausios klasės kavos aparatai: ar verta į juos investuoti?
Reklama
Įspūdingi baldai šiuolaikinei svetainei: TOP 5 pasirinkimai