Koldūnus, beje, galima ne tik nuobodžiai išvirti, bet ir paieškoti naujų paruošimo būdų ir skonių. Šiandien siūlome juos išsikepti.
Reikės:
- pakelio šaldytų koldūnų,
- trupučio aliejaus,
- gabaliuko sviesto.
Padažui:
- po valg. šaukštą sojos padažo, sezamų aliejaus ir saldaus čili padažo.
Gaminimas:
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir išdėliokite koldūnus. Nedideliame inde ištirpinkite sviestą ir juo aptepkite koldūnus. Dėkite į orkaitę ir kepkite 15 minučių.
Kol kepa koldūnai, dubenėlyje sumaišykite visas padažo sudedamąsias dalis.
Koldūnams iškepus ir šiek tiek praaušus, dažykite juos į padažą ir ragaukite.
Skanaus!