Kreminė moliūgų sriuba – šventė ir pilvui, ir gomuriui

Moliūgų sriuba – vienas iš tų patiekalų, kurį malonu „valgyti“ ir akimis. Ryškiai geltonos spalvos, o jei dar pagardinta skrudinta šonine ir kepintomis moliūgų sėklomis – tikra šventė ir gomuriui, ir pilvui. Kaip išvirti pačią gardžiausią ir tobuliausią moliūgienę, šiandien pademonstruos šefas Reinis.
Moliūgų sriuba
Moliūgų sriuba

Reikės:

  • 1,2 kg moliūgo,
  • 70 g porų,
  • 70 g morkų,
  • 10 g česnakų,
  • maltų juodųjų pipirų,
  • druskos,
  • sultinio kubelio,
  • 5 g čili pipiriuko,
  • 30 g sviesto,
  • 20 g moliūgų sėklų,
  • 30 g rūkytos kiaulienos šoninės,
  • 250 g karšto vandens.

Kaip gaminti moliūgienę, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Kreminė moliūgų sriuba – šventė ir pilvui, ir gomuriui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis