Krimst krimst – ir nėra: traškiausių vaikystės žagarėlių receptas

Krimst krimst – ir nėra. Taip vaikystėje tuštėdavo mamos ar močiutės kepamų žagarėlių lėkštės. Krimst krimst – ir ištirpo burnoje, tik cukraus pudra pasipuošęs nosies galiukas išduodavo, kas čia didžiausias smaližius. Tokį vaikystės skonį, ko gero, dažnas nešiojamės iki šiol. Gal „pasipudruokime“ vėl? Šefas Reinis dalinasi pačių traškiausių žagarėlių receptu.
Žagarėliai
Žagarėliai / 15min nuotr.

Kaip gaminti žagarėlius, žiūrėkite apačioje esančiame smagiame vaizdo reportaže.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų