Dažniausiai granita tiekiama skaidriuose stikliniuose dubenėliuose ar taurėse – taip galima pasidžiaugti ryškiomis šalto deserto spalvomis. Valgoma šaukšteliu. Jei granitą ragausite Sicilijoje, ji bus patiekta su riekele džiovintos šviesios duonos arba brioša – tipiška vietos bandele. Toks derinys paprastai patiekiamas gaiviems pusryčiams.
2012 07 09
Kulinarijos pamokėlė: ruošiame granitą
Nemėgstate pieninių ledų? O gal esate alergiška laktozei? Siūlome išeitį! Kaitrią vasaros dieną galite pasimėgauti granita – šaltu desertu iš vaisių sulčių, vandens ir cukraus. Šis skanėstas itin populiarus saulės saloje Sicilijoje, kurioje nuolat karšta ir sirpsta patys skaniausi vaisiai.
Pranešti klaidą
Sėkmingai išsiųsta
Dėkojame už praneštą klaidą