15 diena važiuoja! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Tarasovai virtuvėje“ – burnoje tirpstantis šokoladinis pyragas už 10 eurų

Antroje Violetos ir Viliaus Tarasovų laidoje „Tarasovai virtuvėje“ sutuoktiniai atskleidė šokoladinio pyrago receptą, kurio ingredientai kainuoja vos 10 eurų. Tik vieną kartą iki tol bandytas pyragas jau sulaukė Viliaus tėvų komplimentų, o šį kartą pora sako, kad iškepti pavyko dar geriau.

Pirmoje laidoje Tarasovai gamino mėsos pyragą, kuris, anot jų, puikiai tinka Velykoms, jeigu nesinori kepti zuikio. Šį kartą pora tęsė Velykų temą ir parodė, kaip pagaminti burnoje tirpstantį šokoladinį pyragą, kuriuo nustebinsite visus šeimos narius.

„Gaminsime pyragą, kuris nors ir turėtų būti be miltų, tačiau mes įdėsime kelis šaukštus“, – pristato Violeta.

„Jis labiau vadinasi mano mamos mylimiausiu. Violeta jį pirmą kartą padarė per mano tėčio gimtadienį ir tėvai alpo. Jis toks sunkus, vienam kartui daug nereikia, ypač patiks tiems, kas mėgsta šokoladą“, – tikina Vilius.

Mato Baranausko nuotr./Violeta Tarasovienė ir Vilius Tarasovas
Mato Baranausko nuotr./Violeta Tarasovienė ir Vilius Tarasovas

„Kodėl tu išduodi paslaptį, kad aš jį tik antrą kartą gaminsiu? Taip negalima!“, – juokiasi V.Tarasovienė.

Beveik visiškai negaminantis Vilius šį kartą gavo atsakingą užduotį – ištirpinti šokoladą, kuris turėtų būti geras, kokybiškas ir turintis ne mažiau nei 50 proc. kakavos. Svylančiais pirštais juokais besiskundęs V.Tarasovas prisipažino, kad virtuvėje jo niekada nebūna, o ten užeina tik tada, kai reikia ką nors paragauti.

„Kartais bulves ar morkas nuskutu, bet tikrai ilgai užtrunku. Nesu greitas virtuvėje, o Violetai nervai nelaiko“, – sako Vilius.

„Man nepatinka, kai virtuvėje kažkas dar be manęs sukinėjasi – turbūt esu tipiška šeimininkė, kuri turi būti viena. Jeigu Vilius darytų kitą patiekalą, tada viskas būtų gerai“, – teigia Violeta.

Šokoladinio pyrago paruošimas itin lengvas, o tai pripažįsta net Vilius, kuris mano, kad dar kartą pagaminęs kartu su Violeta, kitąkart jau galės gaminti vienas.

„Dar geriau nei pirmą kartą. Tobula!“, – ragaudamas desertą įvertino V.Tarasovas.

Kaip pagaminti burnoje tirpstantį šokoladinį pyragą, žiūrėkite įraše:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais