Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Tarasovai virtuvėje“ – itin traškūs ir lengvai pagaminami springrolai

Violeta ir Vilius Tarasovai laidoje „Tarasovai virtuvėje“ šį kartą siūlo pasigaminti pavasarinius suktinukus – springrolus. Nors atrodo daug vargo, iš tikrųjų tai visiškai nesudėtingai pagaminamas užkandis, kuris tiks tiek prie filmo, tiek planuojant iškylą atšilus orams. Šie toli gražu neprilygs banketuose tiekiamiems, aliejuje permirkusiems springrolams – Tarasovų suktinukai bus tokie traškūs, kad Vilius juos vadina tobulais.

Tarasovų šeimyna šįkart 15min žiūrovams nusprendė gaminti vegetariškus springrolus.

„O aš eilinį kartą Violetai trukdysiu“, – šypsosi V.Tarasovas.

Violeta pataria daržoves pjaustyti šiaudeliais, nes tuomet jas bus patogiau sudėti į tešlą. Kol V.Tarasovienė pjausto daržoves, Vilius gauna atsakingą užduotį ir turi nuskusti morkas.

„Kaip visada imuosi sunkiausio darbo“, – šypsosi V.Tarasovas, pridurdamas, kad skustuvas kitoks nei namie, todėl užtrunka ilgiau.

„Kai Vilius namie skuta bulves, aš labai nervinuosi. Jis 3-4 bulves skuta pusę valandos. Man nervai nelaiko“, – pripažįsta Violeta.

„Aš ramiai skutu, niekur neskubu, užtat gerai padarau“, – atsikerta Vilius.

Pora atkreipia dėmesį, kad banketuose patiekiami springrolai paprastai būna šaldyti arba pastovėję, todėl tešla tampa tarsi guminė. Tam, kad tešla išliktų traški, Violeta pataria iškeptus suktinukus ne nusausinti servetėle, o padėti ant grotelių, kad aliejus galėtų nuvarvėti.

Mato Baranausko nuotr./Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas
Mato Baranausko nuotr./Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

„Man patinka žiūrėti kulinarines laidas, bet gaminti turbūt neduota, ir tiek“, – lupdamas česnaką ir žiūrėdamas, kaip gamina Violeta, svarsto Vilius.

„Žinokite, Vilius man ne meilės žinutes siuntinėja, o patiekalų receptus, kuriuos aš turėčiau neva pagaminti“, – sako Violeta.

„Tik pamatau kažką, ko Violeta dar nėra gaminusi, iš karto jai siunčiu ir klausiu, ar galėtų taip padaryti“, – pasakoja V.Tarasovas.

Kol Violeta ruošia suktinukus, papasakoja, kad pati gaminti išmoko iš žurnalų, su kuriais maisto produktų eidavo pirkti į parduotuvę, o dabar iš tų pačių receptų mokosi vyresnėlė dukra.

Pagaminus springrolus, Violeta leidžia pirmam jų paragauti Viliui, kuris jų šeimoje yra degustatorius.

„Girdite traškėjimą? To-bu-la!“ – įvertina Vilius.

Kaip pagaminti itin traškius springrolus, žiūrėkite įraše:

VIDEO: „Tarasovai virtuvėje“: kaip be didelio vargo pasigaminti Springrolus ir kur slypi traškumo paslaptis?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais