Gaminant gaivias salotas su antiena, Tarasovai virtuvėje pasiskirsto darbais – Vilius supjausto burokėlius ir prižiūri tvarką, o Violeta imasi atsakomybės už visą likusį gamybos procesą.
„Šias salotas galima valgyti akimis – jos labai gražiai atrodo ir net neparagavus darosi skanu“, – tikina V.Tarasovas.
Prisipažindamas, kad niekada negalvojo, jog su malonumu valgys salotas su vaisiais, Vilius priduria, kad šios ypač lengvai pagaminamos. Vis dėlto dainininkas greitai sulaukia pikto Violetos žvilgsnio ir gauna iššūkį pats paserviruoti savąją lėkštę.
„Galiu pabandyti...“ – ryžtasi Vilius, tik pamatęs, kad burokėlius teks imti be pirštinių, darbą meta ir nusprendžia nesiterlioti.
Kaip ir visada, „Tarasovai virtuvėje“ laidoje daug juoko, draugiškų pasišaipymų ir lengvi, bet itin skanūs receptai.
Išbandykite!
Visą gamybos procesą žiūrėkite laidoje: