„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Laidoje „Tarasovai virtuvėje“ – šiltajam metų sezonui tinkančios salotos su antiena

Violeta ir Vilius Tarasovai džiaugiasi pamažu šylančiu oru ir šį kartą savo žiūrovams laidoje „Tarasovai virtuvėje“ nori pademonstruoti, kaip pasigaminti gaivias salotas su antiena. Jos puikiai tinka pavasario ir vasaros sezonams, be to, yra itin lengvai pagaminamos!

Gaminant gaivias salotas su antiena, Tarasovai virtuvėje pasiskirsto darbais – Vilius supjausto burokėlius ir prižiūri tvarką, o Violeta imasi atsakomybės už visą likusį gamybos procesą.

„Šias salotas galima valgyti akimis – jos labai gražiai atrodo ir net neparagavus darosi skanu“, – tikina V.Tarasovas.

Prisipažindamas, kad niekada negalvojo, jog su malonumu valgys salotas su vaisiais, Vilius priduria, kad šios ypač lengvai pagaminamos. Vis dėlto dainininkas greitai sulaukia pikto Violetos žvilgsnio ir gauna iššūkį pats paserviruoti savąją lėkštę.

„Galiu pabandyti...“ – ryžtasi Vilius, tik pamatęs, kad burokėlius teks imti be pirštinių, darbą meta ir nusprendžia nesiterlioti.

Kaip ir visada, „Tarasovai virtuvėje“ laidoje daug juoko, draugiškų pasišaipymų ir lengvi, bet itin skanūs receptai.

Išbandykite!

Visą gamybos procesą žiūrėkite laidoje:

VIDEO: „Tarasovai virtuvėje“. Pavasariškai spalvingos salotos su antiena ir ypatingu Violetos padažu: prireiks vos kelių ingredientų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“