Šį kartą pora laidoje „Tarasovai virtuvėje“ gamina aštrią tailandietišką sriubą, kurią Vilius apibūdina kaip jo mėgstamiausią.
„Galų gale sulaukiau kalendros! Kiekvienoje laidoje jos prašiau ir pagaliau išaušo mano diena“, – džiaugiasi V.Tarasovas, pridurdamas, kad į sriubą įeina daug ingredientų, todėl ji yra tinkama tiek pirmam, tiek antram patiekalui.
Kaip ir įprasta, didžiąją darbų dalį atlieka Violeta, o Vilius griebiasi svogūno nulupimo ir vis nerimauja, kad kai kurių ingredientų gali būti per mažai.
„Tu gal išprotėjai? – klausia Violeta. – Mano vyrui visą laiką atrodo visko mažai. Jeigu ruošiamės vakarėliui, aš negaliu su juo eiti į parduotuvę, nes jis vis sako, kad bus mažai maisto, reikia paimti dar. Ir amžinai lieka nesunaudoto maisto.“
Gamindama sriubą, Violeta pataria nepervirti daržovių ir valgyti iš karto, nes makaronai greitai brinksta. Be to, jos aštrumą kiekvienas gali nusistatyti pagal save, todėl sriuba tinkama ir ne itin aštriai valgyti mėgstantiems žmonėms.
Išbandykite ir jūs!
Visą gamybos procesą žiūrėkite laidoje: