Lašišos „triufeliai“ iš „Aurimėlio virtuvės“

Gražūs, skanūs ir greitai pagaminami užkandukai. Papuoš stalą ir pamalonins gomurį.
Lašišos „triufeliai“ iš „Aurimėlio virtuvės“
Lašišos „triufeliai“ iš „Aurimėlio virtuvės“ / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.

Reikės:

  • 200 g rūkytos lašišos filė;
  • 80 g tarkuoto kietojo sūrio;
  • 150 g kreminio sūrio;
  • 1 citrinos;
  • Krapų;
  • Druskos, pipirų.

Gamyba:

Į dubenį dedame kreminį sūrį ir tarkuotą kietąjį sūrį. Įtarkuojame citrinos žievelės ir įspaudžiame sulčių, sudedame smulkiai kapotus krapus, pagardiname druska ir pipirais. Gautą masę gerai išmaišome ir dedame į šaldytuvą porai valandų. Iš masės formuoja rutuliukus, padengiame lašiša, papuošiame ir patiekiame.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis