Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lašišos „triufeliai“ iš „Aurimėlio virtuvės“

Gražūs, skanūs ir greitai pagaminami užkandukai. Papuoš stalą ir pamalonins gomurį.
Lašišos „triufeliai“ iš „Aurimėlio virtuvės“
Lašišos „triufeliai“ iš „Aurimėlio virtuvės“ / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.

Reikės:

  • 200 g rūkytos lašišos filė;
  • 80 g tarkuoto kietojo sūrio;
  • 150 g kreminio sūrio;
  • 1 citrinos;
  • Krapų;
  • Druskos, pipirų.

Gamyba:

Į dubenį dedame kreminį sūrį ir tarkuotą kietąjį sūrį. Įtarkuojame citrinos žievelės ir įspaudžiame sulčių, sudedame smulkiai kapotus krapus, pagardiname druska ir pipirais. Gautą masę gerai išmaišome ir dedame į šaldytuvą porai valandų. Iš masės formuoja rutuliukus, padengiame lašiša, papuošiame ir patiekiame.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas