„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Lašišos „triufeliai“ iš „Aurimėlio virtuvės“

Gražūs, skanūs ir greitai pagaminami užkandukai. Papuoš stalą ir pamalonins gomurį.
Lašišos „triufeliai“ iš „Aurimėlio virtuvės“
Lašišos „triufeliai“ iš „Aurimėlio virtuvės“ / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.

Reikės:

  • 200 g rūkytos lašišos filė;
  • 80 g tarkuoto kietojo sūrio;
  • 150 g kreminio sūrio;
  • 1 citrinos;
  • Krapų;
  • Druskos, pipirų.

Gamyba:

Į dubenį dedame kreminį sūrį ir tarkuotą kietąjį sūrį. Įtarkuojame citrinos žievelės ir įspaudžiame sulčių, sudedame smulkiai kapotus krapus, pagardiname druska ir pipirais. Gautą masę gerai išmaišome ir dedame į šaldytuvą porai valandų. Iš masės formuoja rutuliukus, padengiame lašiša, papuošiame ir patiekiame.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“