Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lavašas su lašišomis: greitas ir labai gardus

Greitas užkandis tiks ir vakarėliams, ir panorus kažko „skanaus“.
Lavašas su lašiša
Lavašas su lašiša / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

lavašo,

200 g rūkytų lašišų filė,

300 g tepamojo varškės sūrelio,

4 šaukštų jogurto,

pagal skonį citrinos sulčių,

po šaukštą kapotų petražolių ir krapų,

4 šaukštų krienų,

4 šaukštų sviesto,

1,5 šaukšto citrinų žievelių,

saujelės salotų lapelių.

Kaip gaminti:

1. Lavašą atsargiai išlankstykite, padalykite į kelias dalis, kad būtų patogu formuoti suktinukus.

2. Sviestą atšildykite kambario temperatūroje ir juo aptepkite lavašą.

3. Ant viršaus tolygiai paskirstykite krienus ir citrinų žieveles.

4. Lašišų filė supjaustykite pailgomis juostelėmis ir apšlakstykite citrinos sultimis.

5. Tepamąjį varškės sūrelį sumaišykite su žalumynais, pagardinkite citrinos sultimis, druska ir pipirais.

6. Ant lavašo užtepkite varškės sūrelio sluoksnį, išdėliokite lašišų juosteles, užberkite suplėšytų salotų lapelių.

7. Paruoštą lavašą susukite ir per naktį palaikykite šaldytuve, kad sustingtų.

8. Tiekite supjaustę vidutinio dydžio gabaliukais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?