„Iki“ dalinasi receptu, kaip išradingai išnaudoti po švenčių likusius maisto likučius, bet taip pat – ir labai skaniai užkąsti.
Ingredientai:
- nukaulintos keptos žuvies;
- 2 kietai virtų kiaušinių;
- 2 nedidelių marinuotų agurkų;
- 1 šaukšto saulėgrąžų sėklų;
- 2 šaukštų majonezo;
- citrinos sulčių;
- druskos;
- pipirų;
- krapų arba svogūnų laiškų.
Gaminame:
- Žuvį gerai sutrinkite arba sumalkite virtuviniu kombainu.
- Sudėkite kubeliais supjaustytus kiaušinius, sėklas ir smulkintus marinuotus agurkus. Įdėkite majonezo ir citrinos sulčių. Viską gerai išmaišykite ir pagal skonį pagardinkite prieskoniais.
- Galiausiai sudėkite smulkintus žalumynus ir dar kartą išmaišykite.