Ingredientai:
- 6 bulvės, išvirtos ir atvėsintos;
- 8 morkos, išvirtos ir atvėsintos;
- 1 pastarnokas, išvirtas ir atvėsintas;
- 4 kiaušiniai, kietai virti ir atvėsinti;
- 4 marinuoti agurkai;
- 1 svogūnas arba baltoji poro dalis;
- 1 skiltelė česnako;
- 400 g konservuotų žirnelių;
- 200 g konservuotų kukurūzų;
- 200 g majonezo;
- 1 valg. šaukšt. garstyčių;
- 0,5 arbat. šaukšt. druskos;
- didelis žiupsnis šviežiai maltų juodųjų pipirų;
- 1 sauja šviežių petražolių, sukapotų.
Gaminimas:
1. Virtas morkas, bulves, pastarnoką, kiaušinius, marinuotus agurkėlius supjaustykite kubeliais. Petražoles ir svogūną susmulkinkite, česnaką sutrinkite.
2. Berkite visus susmulkintus ingredientus į didelį dubenį, čia pat suberkite ir nusunktus konservuotus žaliuosius žirnelius, kukurūzus.
3. Mažame dubenėlyje sumaišykite majonezą su garstyčiomis, įberkite druskos, pipirų, o tada šį padažą sukrėskite į dubenį ir labai gerai viską išmaišykite.