Ingredientai:
- Vapeur garuose ruošti lęšiai – 425 ml, 1skardinė
- Ryžiai – 200g
- Raudonasis svogūnas – 1 vnt.
- Kelios šakelės krapų
- Augalinio aliejaus – 3 v.š.
- Ciberžolė – 1 a.š.
- Druska – pagal skonį
Paruošimo būdas
- Išverdame ryžius iki gličios masės.
- Maišiklyje susmulkiname ryžius ir lęšius.
- Į gautą masę įdedame smulkiai kapotą svogūną, krapus, druskos, ciberžolę ir išmaišome.
- Kepame kaip sklindžius iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje. Prieš kiekvieną porciją sutepame keptuvę aliejumi.
- Pateikiant galima papuošti krapų šakele.
Rekomendacijos:
Paprastas natūralus jogurtas šiems sklindžiams gali tapti puikiu padažu.