Lęšių paštetas su riešutais ir džiovintom slyvom

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Lęšių paštetas su riešutais ir džiovintom slyvom
Lęšių paštetas su riešutais ir džiovintom slyvom / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 2 porcijos

Kalorijos: 228 kcal

Paruošimo laikas: 15 min.

Ingredientai:

  • Vapeur garuose ruošti lęšiai, 425 ml 1/3 skardinės
  • Graikiniai riešutai – 50 g
  • Džiovintos slyvos – 7 vnt.
  • Česnakai – 2 skiltelės
  • Svogūnai – 1 vnt.
  • Citrina – 1 vnt.
  • Augalinis aliejus – 3 šaukštai
  • Druska – pagal skonį

Paruošimo būdas:

  1. Pašildytame aliejuje 2-3 min. apkepinkite supjaustytus pusžiedžiais svogūnus, vėliau suberkite džiovintas be kauliukų slyvas, nuluptas česnakų skilteles. Kepkite, kol iškeps svogūnas.
  2. Trintuvu susmulkinkite riešutus, apkeptus svogūnus, suberkite druską, pipirus ir citrinų sultis pagal skonį. Suberkite lęšius ir viską sutrinkite iki vientisos masės.
  3. Šį paštetą skanu valgyti su daržovėmis.

Rekomendacijos:

Šį paštetą galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba naudoti kaip pyragėlių įdarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų