Reikės:
- 10 vištienos sparnelių
- 1 čili pipiriuko,
- 2 skiltelių česnako,
- šakelės rozmarino,
- 1 arb. š. saldžiosios paprikos miltelių,
- 1 valg.. š. Teriyaki padažo,
- 1 valg. š. medaus,
- druskos ir pipirų pagal skonį,
- 1/2 laimo sulčių.
Jogurtiniam padažui reikės:
- kelių valg. š. natūralaus jogurto,
- 1 valg. š. tarkuoto kietojo sūrio,
- 1 valg. š. sezamo sėklų,
- po kelias šakeles petražolių, krapų ir mėtų,
- 1 skiltelės česnako,
- saujos svogūnų laiškų,
- pusės laimo sulčių,
- druskos ir pipirų pagal skonį.
Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite vaizdo reportaže.