„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Meduje marinuoti sparneliai su jogurto padažu

Pavasaris mums grąžina malonius vakarus lauke, kai galime kūrenti grilį, maloniai bendrauti ir mėgautis gardžiais kepsniais. Šiandien „Popierinio baro“ šefas Reinis siūlo išsikepti visų mėgstamus vištienos sparnelius, prieš tai pamarinavus saldžiame marinate su medumi. Gera žinia yra ta, kad jeigu oras staiga subjurs, galėsite išsikepti juos tiesiog orkaitėje!
Vištienos sparneliai
Vištienos sparneliai / 123RF.com nuotr.

Reikės:

Jogurtiniam padažui reikės:

  • kelių valg. š. natūralaus jogurto,
  • 1 valg. š. tarkuoto kietojo sūrio,
  • 1 valg. š. sezamo sėklų,
  • po kelias šakeles petražolių, krapų ir mėtų,
  • 1 skiltelės česnako,
  • saujos svogūnų laiškų,
  • pusės laimo sulčių,
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite vaizdo reportaže.

VIDEO: Meduje marinuoti vištienos sparneliai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“