Mielinės tešlos pyragas su varškės ir burokėlių įdaru šaltam žiemos vakarui

Kai už lango ne koks oras, norisi save palepinti skanėstais. Šį savaitgalį „Popierinio baro“ šefas Reinis siūlo išsikepti gardų pyragą su varške ir netikėtu ingredientu – burokėliais.
Pyragas
Pyragas / 123RF.com nuotr.

Reikės:

Tešlai:

  • 200 ml šilto pieno,
  • 1 pakelio sausų mielių,
  • 5 arb. š. rudojo cukraus,
  • 7 valg. š. su kaupu miltų,
  • 50 ml aliejaus.

Įdarui:

  • 2 pakelių riebesnės varškės,
  • 1 nedidelio burokėlio,
  • 1 tarkuotos apelsino žievelės,
  • 2 valg. š. manų,
  • 1 arb. š. cinamono,
  • 5 valg. š. cukraus,
  • 1 kiaušinio.

Kaip gaminti šį pyragą, žiūrėkite vaizdo reportaže apačioje.

VIDEO: Mielinės tešlos pyragas su varškės ir burokėlių įdaru šaltam žiemos vakarui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis