Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mielinės tešlos pyragas su varškės ir burokėlių įdaru šaltam žiemos vakarui

Kai už lango ne koks oras, norisi save palepinti skanėstais. Šį savaitgalį „Popierinio baro“ šefas Reinis siūlo išsikepti gardų pyragą su varške ir netikėtu ingredientu – burokėliais.
Pyragas
Pyragas / 123RF.com nuotr.

Reikės:

Tešlai:

  • 200 ml šilto pieno,
  • 1 pakelio sausų mielių,
  • 5 arb. š. rudojo cukraus,
  • 7 valg. š. su kaupu miltų,
  • 50 ml aliejaus.

Įdarui:

  • 2 pakelių riebesnės varškės,
  • 1 nedidelio burokėlio,
  • 1 tarkuotos apelsino žievelės,
  • 2 valg. š. manų,
  • 1 arb. š. cinamono,
  • 5 valg. š. cukraus,
  • 1 kiaušinio.

Kaip gaminti šį pyragą, žiūrėkite vaizdo reportaže apačioje.

VIDEO: Mielinės tešlos pyragas su varškės ir burokėlių įdaru šaltam žiemos vakarui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais