Nuolatos gaminu šiuos du:
- grikiai + šakninės daržovės + jogurto ir žolelių padažas + skystai virtas kiaušinis;
- bolivinė balanda + moliūgas + špinatai + avokadas + halloumi sūris.
Antrasis savo ryškiom spalvom taip leido šokti mano skonio ir spalvų receptoriams, kad nenusėdžiu vietoje, kaip noriu juo pasidalinti!
Gaminimas:
- Sausoje keptuvėje pakepinkite bolivinę balandą, kol ji įgaus riešutų aromatą.
- Supilkite vandenį, prieskonius, druską. Uždenkite ir užvirkite.
- Pavirkite 5 minutes. Išjunkite kaitrą ir palikite kruopas išbrinkti.
Priedai:
1. Avokadą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Špinatus nuplaukite ir nusausinkite. Moliūgą ir halloumi sūrį supjaustykite maždaug 2 cm kubeliais.
2. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir apkepinkite moliūgą. Pagardinkite druska ir pipirais.
3. Sausoje keptuvėje apkepinkite halloumi sūrį.
4. Į dubenėlį suberkite bolivinę balandą, greta sudėliokite visus priedus.
Miško žvėrys – tai Astos, Julės ir Linos nuotykiai nuo kebabų iki prancūzų konditerijos meno. Patyrimai ir atradimai virtuvėje, pasakojimai apie prisvilusius blynus ir kačiukų vaizdo įrašai, nuo kurių nepavyksta atplėšti akių – į tinklaraštį jos sudeda visa tai, kuo norisi (nors ir ne visada patogu) dalytis.
Tinklaraščio paskyra socialiniame tinkle „Facebook“