„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

„Miško žvėrių“ receptas: vasariškos salotos su lašiša

Vasarą norisi lengvo maisto, kurį neužtruktumėme gamindami, tad gaivios vasariškos salotos su karštai rūkyta lašiša ir mėlynėmis bei šilauogėmis – puikus pasirinkimas antroje vasaros pusėje.
Salotos su uogomis ir lašiša
Salotos su uogomis ir lašiša / Miskozverys.lt nuotr.

Ingredientai (4 porcijoms):

  • 50 g įvairių salotų arba špinatų lapelių;
  • sauja mėgiamų daigų (pavyzdžiui, saulėgrąžų ar ridikėlių);
  • sauja cukrinių žirnelių ankštyse;
  • sauja mėlynių (galima keisti gervuogėmis);
  • sauja šilauogių;
  • 200 g karštai rūkytos lašišos.

Gaminimas:

Į lėkštes dėkite salotų, daigų, atvertų žirnių ankščių, užberkite uogų ir sudėkite žuvies gabaliukus.

Miško žvėrys – tai Astos, Julės ir Linos nuotykiai nuo kebabų iki prancūzų konditerijos meno. Patyrimai ir atradimai virtuvėje, pasakojimai apie prisvilusius blynus ir kačiukų vaizdo įrašai, nuo kurių nepavyksta atplėšti akių – į tinklaraštį jos sudeda visa tai, kuo norisi (nors ir ne visada patogu) dalytis.

Tinklaraščio paskyra socialiniame tinkle „Facebook

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“