„Miško žvėrių“ receptas: vasariškos salotos su lašiša

Vasarą norisi lengvo maisto, kurį neužtruktumėme gamindami, tad gaivios vasariškos salotos su karštai rūkyta lašiša ir mėlynėmis bei šilauogėmis – puikus pasirinkimas antroje vasaros pusėje.
Salotos su uogomis ir lašiša
Salotos su uogomis ir lašiša / Miskozverys.lt nuotr.

Ingredientai (4 porcijoms):

  • 50 g įvairių salotų arba špinatų lapelių;
  • sauja mėgiamų daigų (pavyzdžiui, saulėgrąžų ar ridikėlių);
  • sauja cukrinių žirnelių ankštyse;
  • sauja mėlynių (galima keisti gervuogėmis);
  • sauja šilauogių;
  • 200 g karštai rūkytos lašišos.

Gaminimas:

Į lėkštes dėkite salotų, daigų, atvertų žirnių ankščių, užberkite uogų ir sudėkite žuvies gabaliukus.

Miško žvėrys – tai Astos, Julės ir Linos nuotykiai nuo kebabų iki prancūzų konditerijos meno. Patyrimai ir atradimai virtuvėje, pasakojimai apie prisvilusius blynus ir kačiukų vaizdo įrašai, nuo kurių nepavyksta atplėšti akių – į tinklaraštį jos sudeda visa tai, kuo norisi (nors ir ne visada patogu) dalytis.

Tinklaraščio paskyra socialiniame tinkle „Facebook

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų