Močiutės mišrainė: Odeta pasidalino skaniausiu receptu

„Esu ne kartą minėjusi, kad mūsų namuose majonezo yra vartojama minimaliai, bet šiai mišrainei naudojau, nes tokia mišrainę gamindavo mano močiutė. Kviečiu išbandyti“, – rašo Odeta Kudopčenkienė, maisto tinklaraštininkė ir „Samčio užrašų“ kūrėja.
Odetos močiutės mišrainė
Odetos močiutės mišrainė / Odetos Kudopčenkienės nuotr.

Jums reikės:

500 g virtų vištienos skilvelių,

1 didelės virtos morkos,

1 svogūno,

3-4 šaukštų kukurūzų,

2 šviežių agurkų,

3-4 virtų kiaušinių,

5 šaukštų majonezo,

1 šaukštelio grūdėtų garstyčių,

druskos ir pipirų.

Kaip gaminti:

1. Kubeliais supjaustykite svogūną, morką, kiaušinius ir agurkus.

2. Šiaudeliais supjaustykite skilvelius.

3. Sumaišykite dubenyje daržoves ir skilvelius, pagardinkite druska ir pipirais. Majonezą sumaišykite su garstyčiomis ir įmaišykite į salotas. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis