Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moliūgų ir sūrio pyragas, pagardintas riešutais

Nežinote, ką pagaminti iš geltonskruosčio moliūgo? Jis tinka daugeliui patiekalų - nuo troškinio iki sriubos ir, žinoma, pyrago. Tad šiandien siūlome šį kepinį ir išmėginti.
Moliūgų ir sūrio pyragas
Moliūgų ir sūrio pyragas / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 200 g Maskarponės sūrio,
  • 250 ml riebios grietinėlės,
  • 160 g cukraus,
  • 50 g vanilinio cukraus,
  • 1 arb. š. cinamono,
  • 2 kiaušinių,
  • 2 valg. š. riešutų sviesto,
  • 80 g kapotų lazdyno riešutų,
  • 600 g tarkuoto moliūgo,
  • 500 g miltų,
  • 1 arb. š. kepimo miltelių,
  • tarkuotos apelsino žievelės.

Kaip gaminti šį pyragą, kviečiame žiūrėti apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs