Naminiai Kyjivo kotletai

Ar bandėte namuose išsikepti Kyjivo kotletų? Pamėginkime, juk naminiai – daug skanesni!
Kyjivo kotletas
Kyjivo kotletas / Shutterstock nuotr.

Reikės:

  • 2 vištienos krūtinėlių;
  • 50 g sviesto;
  • druskos, pipirų, česnako, petražolių, krapų;
  • 2 kiaušinių;
  • miltų;
  • maltų džiūvėsėlių;
  • aliejaus kepimui.

Gaminimas:

Vištienos krūtinėlę padėkite tarp dviejų maistinių plėvelių ir išmuškite, kad ji suplonėtų. Pabarstykite druska ir pipirais.

Pasiruoškite sviestą su prieskoniais - sumaišykite jį su išspaustu česnaku, krapais, petražolėmis ir padėkite į šaldytuvą bent porai valandų.

Ant gabaliuko mėsos uždėkite po šaukštelį žolelių sviesto ir suvyniokite.

Tada apvoliokite miltuose, merkite į lengvai išplaktą kiaušinį, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite puode gerai įkaitintame aliejuje.

Jei norite sunaudoti mažiau riebalų, Kyjivo kotletą galima lengvai apkepti keptuvėje ir tuomet pašauti į orkaitę.

Patiekite su bulvių koše arba keptomis orkaitėje šakninėmis daržovėmis bei šviežiomis salotomis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis