„Maxima“ pranešime žiniaskaidai dalinasi receptu, kuris sužavės ne vieną – varškės kamuoliukai su sūdyta lašiša:
Ingredientai:
-
200 g varškės;
- 70 g pjaustytos sūdytos atlantinių lašišų filė;
- 1 a. š. graikiško jogurto;
- 1 a. š. majonezo;
- skiltelės česnako;
- 1 agurko;
- 1 a. š. citrinos sulčių;
- druskos ir pipirų (pagal skonį);
- sezamo sėklų (papuošimui);
- baziliko (papuošimui).
Gaminimas. Gerai pertrinkite varškę, susmulkinkite lašišą ir sutrinkite česnaką. Visus ingredientus sumaišykite ir drėgnomis rankomis formuokite kamuoliukus. Kiekvieną kamuoliuką dėkite ant agurko griežinėlio, papuoškite sezamo sėklomis, bazilikais.