Ne tik virtuvės šefams: filmuke – kaip keitėsi maisto patiekimo restorane mados

Valgome pirmiausia akimis. Šią tiesą žino visi, o tie, kas triūsia restoranų virtuvėse, dar ir kaip. Juk ne veltui ant restorano svečių stalo atkeliauja įspūdingi meno kūriniai, kuriuos kartais net kiek gaila griauti!
Maistas restorane „Bizarre“
Maistas restorane „Bizarre“ / „Gediminas Gražys Photography“ nuotr.
Temos: 2 Maistas Restoranas

Tie, kas restoranuose lankosi ar juose dirba dešimtmečius, savo akimis galėjo stebėti maisto pateikimo lėkštėje madų kaitą. Tačiau tokia galimybė ir privilegija šypsosi ne visiems. Kita vertus, šios mados nėra tokios permainingos, kaip drabužių ar aksesuarų, tad ir užfiksuoti kiekvieną lūžio tašką ne taip lengva.

Jei norite paganyti akis ir pasimėgauti meno lėkštėje kaita, jums patiks neilgas filmukas, kuris per dizaino lėkštėje madas keliauja dešimtmetis po dešimtmečio – nuo įspūdingų bokštų iki minimalizmo ir konceptualių kūrinių.

VIDEO: 50 Years of Plating - Singapore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų