Ingredientai:
- 300 g krabų skonio lazdelių;
- 200 g dirbtinių raudonųjų ikrų;
- 2 skiltelės česnako;
- 2 valg. šaukšt. majonezo;
- batono riekelių;
- smulkiai sukapotų šviežių krapų.
Gaminimas:
1. Smulkiai supjaustykite krabų skonio lazdeles, sutrinkite česnaką.
2. Imkite vidutinio dydžio dubenį, dėkite į jį pjaustytas krabų lazdeles, sutrintą česnaką, majonezą ir krapus. Išmaišykite.
3. Batono riekeles sausai paskrudinkite. Tik stebėkite skrundančias riekeles, kitaip iš jūsų užkandžio liks tik degėsiai.
4. Ant paskrudinto batono gražiai užtepkite paruošto mišinio, o tada dėkite ikrų. Paragavę suprasite, kodėl buvo pasirinkti būtent šie ingredientai.