Ingridientai
- 350 g rabarbarų;
- 100 g cukraus;
- 1–2 valg. š. kukurūzų krakmolo.
- 130 g miltų;
- 130 g cukraus;
- 100 g minkšto sviesto
Paruošimas
1. Miltus, cukrų ir minkštą sviestą sudėkite į indą, minkykite kol pavirs trupinine tešla. Įdėkite į šaldytuvą.
2. Išvalytus rabarbarus supjaustykite vidutinio storumo gabalėliais, pabarstykite cukrumi ir leiskite pabūti.
3. Kai rabarbarai suminkštės, įmaišykite bulvių krakmolą.
4. Rabarbarus su visomis sultimis suverskite į skardą, ant viršaus suberkite trupinius ir tolygiai paskirstykite.
5. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30–35 minutes arba kol rabarbarai suminkštės, o trupiniai paruduos.
Patiekite su šviežių braškių padažu arba ledais.
Skanaus!