„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Neįtikėtinai paprastas ir gardus rabarbarų desertas

Neįtikėtinai paprastas paruošiamas desertas, kuriam reikės tikrai nedaug ingredientų. Šio deserto skonis puikus tiek vos jį iškepus, tiek vėliau – palaikius šaldytuve. Puikiai tiks ir jaukų vakarą prie arbatos, ir karštesnę dieną – prie ledų.
Rabarbarų pyragas
Rabarbarų pyragas / Stop kadras

Ingridientai

  • 350 g rabarbarų;
  • 100 g cukraus;
  • 1–2 valg. š. kukurūzų krakmolo.
  • 130 g miltų;
  • 130 g cukraus;
  • 100 g minkšto sviesto

Paruošimas

1. Miltus, cukrų ir minkštą sviestą sudėkite į indą, minkykite kol pavirs trupinine tešla. Įdėkite į šaldytuvą.

2. Išvalytus rabarbarus supjaustykite vidutinio storumo gabalėliais, pabarstykite cukrumi ir leiskite pabūti.

3. Kai rabarbarai suminkštės, įmaišykite bulvių krakmolą.

4. Rabarbarus su visomis sultimis suverskite į skardą, ant viršaus suberkite trupinius ir tolygiai paskirstykite.

5. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30–35 minutes arba kol rabarbarai suminkštės, o trupiniai paruduos.

Patiekite su šviežių braškių padažu arba ledais.


Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“