„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Nekeptas gaivus braškių pyragas

Štai ir vasara, kuri, deja, Lietuvoje tokia trumpa! Tačiau dar trumpesnis yra braškių sezonas, tad reikia skubėti jas skanauti. Šefas Reinis šiandien siūlo pasigaminti gaivų braškinį pyragą, kurio nereikės kepti. Mėgaukimės!
Nekeptas braškių pyragas
Nekeptas braškių pyragas / 15min nuotr.

Reikės:

Pagrindui:

  • 200 g avižinių sausainių trupinių,
  • 20 cukraus pudros,
  • 50 g smulkintų anakardžių,
  • 100 g tirpinto sviesto.

Kremui:

  • 800 g natūralaus jogurto,
  • 400 g braškinio jogurto,
  • 200 cukraus pudros,
  • 50 g kapoto baltojo šokolado,
  • 5 g vanilinio cukraus,
  • 800 g smulkintų braškių,
  • pusės citrinos sulčių,
  • 20 g tirpintos želatinos.

Kaip gaminti braškinį pyragą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Nekeptas gaivus braškių pyragas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs