01 06

Nidos bolivinių balandų užkandis su džiovintom spanguolėm, granatais ir riešutais

Studijos Sidnėjaus Le Cordon Bleu kulinarinėje mokykloje man buvo bene įsimintiniausia praeitų metų patirtis. Kaip Le Cordon Bleu alumnė dabar kas mėnesį gaunu naujienlaiškius su įvairiomis kulinarinio pasaulio naujienomis bei vienu kitu receptu. Kai kurie skirti profesionalams, tačiau šis toks paprastas, kad jį pasigamins net ir virtuvės naujokai...
Nidos Degutienės bolivinių balandų užkandis su džiovintom spanguolėm, granatais ir riešutais
Nidos Degutienės bolivinių balandų užkandis su džiovintom spanguolėm, granatais ir riešutais / Nidos Degutienės nuotr.

Kynvos (bolivinės balandos) – visuomenę gana skaldanti kruopa. Vieni jas dievina, kiti – keikia, tačiau nesiginčiju, kad kynvas reikia mokėti paruošti. Bolivinės balandos – ne ryžiai ar grikiai, kuriuos visi mėgstam ir dėl kurių gaminimo niekam nekyla klausimų. Tačiau dietologai ragina į savo valgiaraščius įtraukti bolivines balandas būtent dėl didelio kiekio jose esančių baltymų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis