Šis vištienos patiekalas – švelniai aitrus ir kupinas šildančių prieskonių, kurie itin geidžiami šaltuoju metų laiku. Tai dar ir būdas virtuvėje sunaudoti likučius: gamindami ryžių išvirkite daugiau, o iškepus vištienai, padažo neišpilkite, sumaišykite jį su ryžiais. Rytojaus dieną mėgausitės nuostabiu aromatingų ryžių užkandžiu!
03 02
Nidos pasiūlymas: kulinarinis šedevras be pastangų – kepta vištiena su jogurtu
Kas iš mūsų neieško būdų, kaip mažiausiomis pastangomis sukurti virtuvėje šedevrą, kurio paragavę namiškiai aikčiotų iš pasitenkinimo? Pats patraukliausias būdas tokiai vakarienei paruošti – taip vadinami vieno puodo (skardos) patiekalai. Sudėjus viską į skardą ir pašovus į orkaitę galima eiti skaityti knygų, nes visą darbą nudirbs karštis!
Pranešti klaidą
Sėkmingai išsiųsta
Dėkojame už praneštą klaidą