„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Nomedos Marčėnaitės „bestseleris“: firminiai agurkai, kurių neatsivalgo ir vaikai, ir svečiai

Paprastas ir visus nuginkluojantis receptas, kurį Nomeda prisimena kiekvieną agurkų sezoną. „Dar po vieną“, „dar po vieną“ ir netrukus nelieka didžiulio „akvariumo“ traškių ir gardžių agurkų, o juos pasigaminti, sako Nomeda Marčėnaite, – vienas juokas ir dalinasi receptu.
Nomedos Marčėnaitės agurkų receptas
Nomedos Marčėnaitės agurkų receptas / Koliažas

„Į šį akvariumą beriu 4 šaukštus rupios druskos, agurkų raugimui skirto džiovintų prieskonių mišinio, kol mano pačios krapų nėra, pasiskinu ąžuolo lapų, juodųjų serbentų lapelių, kapoju kelias skilteles česnako, smagų čili ar du, pilu vandens, kad apsemtų ir palieku dienai ar dviems.

Asmeninio arch./Nomedos Marčėnaitės agurkų receptas
Asmeninio arch./Nomedos Marčėnaitės agurkų receptas

Vieni mėgsta poros dienų rauginimo, kiti gerokai parūgusius, man visokie tinka. Kai įrūgsta kišu į stiklainį, jeigu nebūna lig tol suvalgyti, ir slepiu kur šalčiau“, – kaip greitai pasidaminti itin skanių agurkų ir nustebinti svečius bei namiškius, pataria N. Marčėnaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“