Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Norite apsaugoti save nuo nesėkmės viruvėje? Ekspertai rado sprendimą

Tas, kas nors kartą gyvenime rinkosi patikimą virtuvės pagalbininką, žino, kad tinkamo puodo pasirinkimas – ir lengva, ir sudėtinga užduotis.
Norite apsaugoti save nuo nesėkmės viruvėje? Ekspertai rado sprendimą
Norite apsaugoti save nuo nesėkmės viruvėje? Ekspertai rado sprendimą / Bendrovės nuotr.

Rinkoje perteklius pigių pasirinkimų, kurių dauguma, bent jau perkant internetu, vizualiai atrodo nepriekaištingai.

Tačiau, tą akimirką, kai paliečiame atsainiai pasirinktą produktą savo rankomis, paaiškėja, kaip nesunku apsigauti ir įsigyti puodo „butaforiją“, kuri jau po pirmo naudojimo praranda prekinę išvaizdą ir naujo indo tenka ieškoti vėl ir vėl – pernelyg lengvas puodas leidžia suabejoti indo medžiagų kokybe ir tvirtumu, kaitros išlaikymu.

Ne taip svarbu – virsite, troškinsite, eksperimentuosite ar atsakingai ruošite šventinius pietus – kokybiškas ir tinkamas puodas garantuotai prisidės prie patiekalo sėkmės ir skonio.

Iš pirmo žvilgsnio, puodas maisto gamybai atrodo kaip vienas iš elementariausių pirkinių: nusprendžiame dėl indo talpos ir ieškome geriausios kainos, nes „tai tik puodas“... Virtuvės reikmenų specialistams belieka nusišypsoti – „ne viskas taip paprasta“.

Indo patikimumą nusako puodo metalo reakcija, kai gamindami maistą į jį beriame druską. Nerekomenduojama berti druską į puodą, kai jame esantis vanduo dar yra šaltas: druska nespėja ištirpti ir dėl sąlyčio su metalu gali oksiduotis puodo paviršius. Štai kodėl jau po pirmo panaudojimo dalis pigiųjų puodų paviršių praranda prekinę išvaizdą.

Bendrovės nuotr./Puodai
Bendrovės nuotr./Puodai

Aristocracy rekomenduoja: nuo to apsaugo Vokietijoje pagaminti aukštos kokybės, solidūs puodai „Komfort“ ir „Deluxe“.

Ilgametę patirtį turintis gamintojas dar nė karto nenuvylė klientų, o sugrįžtantys pirkėjai negaili pagyrų indo savybėms bei išsirenka papildomą puodą sau ar dovanoms.

Pagalvota ir apie sveiko maisto mylėtojus

Vokiečių gamintojo puodai yra pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno 18/10 (lydinį sudaro 18 proc. chromo ir 10 proc. nikelio), kuris, dėl savo palankumo sveikatai, dar vadinamas medicininiu.

Storas puodo dugnas – kapsulės tipo, o tai reiškia, jog jis taupo energiją, suteikia galimybę maistą virti mažesniame vandens kiekyje bei žemesnėje temperatūroje. Tai ypač svarbu ne tik taupyti mėgstantiems kulinarams, bet ir sveiko gyvenimo būdo mylėtojams, nes taip paruoštas maistas išsaugo produktų vertingąsias medžiagas bei vitaminus.

„Komfrot“ puodas turi ir termorankenėlę, įtvirtintą puodo dangtyje, tad temperatūrą, esančią puodo viduje, ypač patogu kontroliuoti. Tai naudinga, jei patiekalas reikalauja tikslios ir tolygios virimo temperatūros, ar pasirinkote gaminti „lėtą gaminimo būdą“ žemoje temperatūroje.

„Deluxe“ puodas, pasižymi tokiomis pat savybėmis, tik yra pilnai pagamintas iš medicininio plieno ir tiks laiką taupančioms asmenybėms, kurie nemėgsta indų plauti rankomis, mat net ir dangtį, skirtingai nei „Komfort“ puodo, galima drąsiai dėti į indaplovę ar patiekalą, su visu puodu, pašauti į orkaitę.

Bendrovės nuotr./Puodas
Bendrovės nuotr./Puodas

Laiko patikrinti „GGS Solingen“ gamintojo puodų modeliai yra sunkesni už standartinius puodus ir, priešingai nei daugelio kitų gamintojų analogai, yra tiesiog nepavaldūs laikui bei iš kartos į kartą tarnaujantys: nesioksiduoja, nekeičia išvaizdos ir ilgus metus nepraranda funkcionalumo.

Kai geba pavaduoti prie viryklės

Kai skubate išnaudoti kiekvieną atostogų minutę, o karštos dienos vilioja laiku gamtoje, prie kaitrios viryklės pavaduoti jus gali portugališkas puodas – „Sizzle“ su greitpuodžio funkcija.

Bendrovės nuotr./„Sizzle“ su greitpuodžio funkcija
Bendrovės nuotr./„Sizzle“ su greitpuodžio funkcija

Modernaus dizaino ilgaamžis puodas su novatorišku dangčiu veikia kaip netradicinis greitpuodis: dėka išskirtinio dangčio dizaino, inde esantis slėgis reguliariai išleidžiamas per specialų vožtuvą, tad puodą galima atidaryti bet kuriuo metu, įberti papildomų prieskonių ar priedų į gaminamą patiekalą, jį raugauti ir palikti virti toliau. O tai jau nepralenkiamas pranašumas prieš tradicinius greitpuodžius: jis taupys ir laiką, ir energiją.

Gaminsite sau, šeimai ar dideliam svečių būriui – geras ir tinkamas, kruopščiai pasirinktas puodas iš Aristocracy asortimento padės siekti tobulų rezultatų virtuvėje.

Nepamirškime stalo įrankių

Tikriausiai daugeliui ne kartą teko griebtis už galvos, kai planavote pietus ar vakarienę su dideliu būriu svečių. Pagrindinė bėda – ar turėsime pakankamai stalo įrankių? Ar jie derės tarpusavyje? Taigi itin svarbus stalo serviravimo ingredientas – stalo įrankiai. Niekas to nepaneigs. Šiuo atveju geriausia išeitis būtų 72 dalių stalo įrankių rinkinius odiniuose lagaminuose, kurie skirti 12-ai asmenų.

Tai laiko tėkmei nepavaldi alternatyva, neturinti analogo stalo įrankių pasaulyje – pirkėjai juos perka savo namams ir kaip solidžią, laikui nepavaldžią, išliekamąją vertę turinčią dovaną.

GGS Solingen stalo įrankių rinkiniai – pasirinkimas tiems, kas rūpinasi vientisa stilistika dekoruojant stalą. Nuo minimalistinio dizaino iki barokiškai prabangaus stiliaus įrankių, patogiai sudėtų vienoje vietoje - jie tikrai ras vietą kiekvienuose namuose.

Bendrovės nuotr./Stalo įrankiai
Bendrovės nuotr./Stalo įrankiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus