Gardūs baltieji šaltibarščiai: išmėginkite!

Vos per 5 minutes pagaminama vėsi ir gaivi, vitaminų gausa pasižyminti vasaros sriuba. Baltus šaltibarščius skanavo ne viena karta, išmėginkite šį nepatirtą skonį.
Šaltibarčių čempionatas
Šaltibarčių čempionatas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Baltiems šaltibarščiams reikės:

  • 1 agurko;
  • 1 pundelio ridikėlių;
  • 2 vnt. svogūnų laiškų;
  • kelių šakelių krapų;
  • žiupsnelio druskos;
  • 0.5 l šaltibarščių kefyro;
  • 3 v. š. konservuotų rūgštynių;
  • žiupsnelio juodųjų pipirų;
  • 2 šaukšt. citrinos sulčių.

Kaip ruošti:

Agurką, ridikėlius ir svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite.

Susmulkintas daržoves pagardinkite druska, supilkyte kefyrą, sudėkite smulkintas daržoves, konservuotas rūgštynes.

Nepamirškite citrinos sulčių. Viską išmaišykite ir skanaukite į sveikatą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis