Keli patarimai prieš pradedant:
- kakavą ir šokolado lašelius rinkitės tikrai kokybiškus, nuo šių ingredientų priklausys kepinio šokoladiškumas. Lašelius galite keisti kapotu juoduoju šokoladu;
- sutarkuotas cukinijas sukrėskite į plieninį sietą ir nuspauskite;
- bananą galite sutrinti palikdami šiek tiek gabaliukų;
- maždaug trečdalį miltų galite keisti maltais migdolais;
- vietoje specialiai virtų avižinių dribsnių galite sunaudoti likusius ryto košės likučius;
- į tešlą papildomai galite įberti mėgstamų kapotų riešutų, bus dar skaniau, jei prieš tai jie bus švelniai pakepinti;
- nenustebkite, kad rekomenduojama pirmiausiai riebalais ištepti kepimo formą, o tada ištiesti popieriumi, o ne atvirkščiai. Riebalai padės popieriui stabiliau laikytis, o kepinys prie popieriaus šiaip ar taip neprilips;
- neskubėkite kepinio mikliai lupti iš kepimo indo, karštas jis bus labai minkštas ir gali suplyšti, o ilgainiui struktūra bus tvirtesnė.