„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Nustebinkite save: sveiki blynai su moliūgų tyre

Blynelių receptų ir gudrybių, kaip juos pagardinti – apstu. Dažnai juos prideriname prie sezoninių gėrybių – blynai su cukinija, su uogomis, o štai siūlome ir labai rudenišką variantą – su moliūgų tyre.
Moliūgų blynai
Moliūgų blynai / Shutterstock.com
Temos: 2 Moliūgai Blynai

Ingredientai:

  • 2 didelių šaukštų moliūgų tyrės;
  • 1 puodelio kiaušinių baltymų;
  • 1 puodelio avižinių dribsnių;
  • 1 puodelio grūdėtos varškės;
  • ½ šaukštelio cinamono;
  • ½ arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto, jeigu reikia – šiek tiek cukraus ar medaus.

Gaminame:

  1. Visus ingredientus sudėkite į maišytuvą. Sutrinkite iki vientisos masės.

  2. Keptuvę su šiek tiek sviesto ar aliejaus įkaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies. Formuokite blynus ir kepkite, kol juose pasirodys nedideli burbuliukai, apie 2-3 minutes. Apverskite ir kepkite 2–3 minutes arba tol, kol taps auksinės spalvos.

  3. Patiekite šiltus su medumi, sirupu ir riešutais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“