„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Obuolių čatnis: pakylės iki dangaus!

Iš obuolių galima sausti ne tik sultis ar virti saldžią obuolienę. Obuolių čatnis – puikus pagardas, tinkantis prie mėsos patiekalų. Šio patiekalo receptu pranešime žiniasklaidai dalinasi „Norfos“ kulinarijos meistrai.
Obuolių čatnis
Obuolių čatnis / Shutterstock nuotr.

Reikės:

  • 0,5 kg rudeninių obuolių,
  • 3-4 valg. š. cukraus,
  • 150 ml. acto,
  • 100 g cukraus,
  • 1 vnt. svogūno,
  • 2 skilt. česnako,
  • 2 arbat.š. malto imbiero,
  • 1 arbat.š. ciberžolės,
  • 1 arbat. š. cinamono,
  • 1 arbat. š. druskos.

Gaminimas:

  1. Obuolius nulupkite, supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite svogūną, česnaką.

  2. Visus ingredientus sudėkite į puodą, užpilkite actu, sudėkite prieskonius.

  3. Virkite ant lėtos ugnies, nuolat maišykite.

  4. Gaminimo laikas apie 50 min.

  5. Supilstykite į švarius stiklainius ir laikykite šaldytuve.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“