Jums reikės:
- 3 kiaušinių,
- 4 šaukštų cukraus,
- 3 šaukštų migdolų sviesto,
- 1 šaukštelio vanilinio cukraus,
- 3 labai minkštų bananų,
- 250 g miltų,
- 4 šaukštų kakavos,
- 150 g šokolado,
- 2 šaukštelių kepimo miltelių.
Kaip gaminti:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
2. Dubenyje suplakite kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir migdolų sviestą. Kai masė taps vientisa įsijokite miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir kakava.
3. Į masę sudėkite trintus bananus ir tarkuotą šokoladą. Gerai išmaišykite.
4. Į keksiukų kepimo formą dėkite popierines keksiuku formeles ir supilkite tešlą – 2/3 tūrio.
5. Dėkite į orkaitę ir kepkite 10 min., tada sumažinkite temperatūrą iki 180°C ir kepkite 10-12 min.