Odetos raugintų kopūstų salotos: traškios ir pikantiškos

„Skanių salotų receptas, kuris puikiai tiks prie bet kokio patiekalo. Jos tokios nerealaus skonio, kad ir dabar prisiminus jų skonį kaupiasi seilės. Tad jei mėgstate raugintus kopūstus – išbandykite“, – sako maisto tinklaraštininkė Odeta Kudpčenkienė, tinklaraščio „Samčio užrašų“ kūrėja.
Odetos raugintų kopūstų salotos
Odetos raugintų kopūstų salotos / Odetos Kudopčenkienės nuotr.

Jums reikės:

  • 500 g raugintų kopūstų su morkomis,
  • 1 svogūno,
  • 3-4 vidutinio dydžio marinuotų agurkų,
  • 1 šaukšto medaus,
  • 1 šaukšto garstyčių,
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus,
  • 2 šaukštų agurkų marinato,
  • druskos ir pipirų.
  • 1 aitriosios paprikos.

Kaip gaminti:

1. Svogūnus supjaustykite žiedais, agurkus ir aitriąją papriką - griežinėliais. Visas smulkintas daržoves gerai sumaišykite su raugintais kopūstais.

2. Padažui sumaišykite visus likusius ingredientus iki vientisos masės.
Šiuo padažu užpilkite kopūstų salotas ir gerai išmaišykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis