Odetos silkė su porais ir žirneliais: imkite ir gaminkite

„Tai mano pačios mėgstamiausios silkės salotos, kurias gaminu daug metų ir šį receptą žino, ko gero, visi mano draugai. Tad imkite mielieji ir gaminkite“, – dalinasi maisto tinklaraštininkė, „Samčio užrašų“ kūrėja Odeta Kudopčenkienė.
Odetos silkė su porais ir žirneliais
Odetos silkė su porais ir žirneliais / Odetos Kudopčenkienės nuotr.

Jums reikės:

  • 3 vnt. silkės filė,
  • 100 g konservuotų žirnelių,
  • 3 virtų kiaušinių,
  • 1 poro baltosios dalies,
  • 1 didesnio arba 3 mažesnių marinuotų agurkėlių,
  • 2 šaukštų majonezo,
  • 1 šaukštelio Dižono garstyčių.

Kaip gaminti:

1. Silkės filė, agurkėlius ir kiaušinius supjaustykite kubeliais. Žirnelius nuvarvinkite ir sudėkite į dubenėlį su silke.

2. Porą supjaustykite pusžiedžiais. Viską sudėkite į dubenėlį su silke. Majonezą sumaišykite su garstyčiomis ir gerai išmaišykite salotas. Puoškite baziliko arba svogūno laiškais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų