Odetos vištienos kepsneliai: taps tikrais jūsų favoritais!

„Šis receptas yra mūsų šeimos favoritas ir mėgstamas tiek mažų, tiek didelių. Tai malonus atradimas, įprastus vištienos kepsnelius prikėlęs antram gyvenimui“, – sako maisto tinklaraštininkė, „Samčio užrašų“ kūrėja Odeta Kudopčenkienė.
Odetos vištienos kepsneliai
Odetos vištienos kepsneliai / Odetos Kudopčenkienės nuotr.

„Taip, taip, čia tie patys visiems gerai žinomi vištienos kepsniukai, su kuriais užaugome ir kuriuos visi puikiai žinome. Tik čia jie naujame pavidale. Tokius vaflius noriai valgys net ir patys išrankiausi vaikai, puikiai tiks net ir į pietų dėžutę“, – pataria Odeta.

Jums reikės:

  • 2 nedidelės vištienos filė,
  • 1 kiaušinio,
  • 1 šaukšto su kaupu krakmolo,
  • 2 šaukštų tarkuoto mocarelos sūrio,
  • 2 šaukštų majonezo,
  • 3 skiltelių česnako,
  • ½ šaukštelio česnakinių pipirų,
  • ½ šaukštelio druskos,
  • kelių šakelių krapų.

Kaip gaminti:

1. Vištienos filė supjaustome mažais gabaliukais.

2. Dedame vištieną į dubenį, įspaudžiame česnakus, beriame krakmolą, tarkuotą sūrį, dedame kiaušinį, majonezą, smulkintus krapus, pagardiname druska ir pipirais. Gerai išmaišome. Masė turi būti tiršta.

3. Įkaitintą vaflinę patepame aliejumi ir dedame po šaukštą vištienos masės. Uždarius vaflinę, kepame 2-3 min., kol vafliai iškeps.
Tiekiame su norimu garnyru. Šitaip kepti galite ir vakarykštę vištieną – tiek keptą, tiek virtą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Aukščiausios klasės kavos aparatai: ar verta į juos investuoti?
Reklama
Įspūdingi baldai šiuolaikinei svetainei: TOP 5 pasirinkimai