Jūsų dėmesiui - GA KHO GUNG (vietnamietiški imbieriniai sparneliai).
Jums reikės:
1 kg vištienos sparnelių,
2 šaukštų medaus,
2 skiltelių česnako,
50 g smulkinto imbiero,
2 šaukštų austrių padažo,
1,5 šaukštelio žuvies padažo,
1 šaukštelio vištienos prieskonių.
Kaip gaminti:
1. Vištienos sparnelius marinuokite su vištienos prieskoniais, austrių padažu ir žuvies padažu apie 20 min.
2. Wok keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame pakepinkite smulkintą česnaką ir imbierą. Kepinkite apie 1 min.
3. Padidinkite kaitrą ir sudėkite vištieną su visu marinatu. Kepkite, kol vištiena taps auksinė. Sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir sudėkite medų.
4. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 20 minučių kas penkias minutes pamaišydami, kad vištiena tolygiai pasidengtų padažu.
5. Tiekiant galima pabarstyti juodųjų sezamų sėklomis.