Nesaldus Odetos vyniotinis: pirštelius apsilaižysite

„Dalinuosi labai skaniu užkandžiu, kuris puikiai tiks ir švenčių stalui. Lengvai pagaminamas, o produktus rasite pas kiekvieną namuose“, – rašo maisto tinklaraštininkė, „Samčio užrašų“ kūrėja Odeta Kudopčenkienė.
Odetos vyniotinis
Odetos vyniotinis / Odetos Kudopčenkienės nuotr.

Ji priduria, kad vyniotinį pataria pjaustyti su paprastu peiliu, o ne duonai skirtu, kad nesuplyštų.

„Ir dar – vieną sluoksnį galite daryti su silke ar rūkyta lašiša“, – siūlo Odeta.

Jums reikės:

lavašo,

majonezo,

virtų burokėlių,

virtų morkų,

virtų kiaušinių.

Kaip gaminti:

1. Sluoksniuojame: lavašo lakštą ištepame majonezu, tuomet dedame tarkuotus virtus burokėlius. Vėl lakštas lavašo ir vėl majonezas. Tuomet tarkuotos virtos morkos, vėl lavašas, majonezas ir tada tarkuoti virti kiaušiniai.

2. Susukame tvirtai ir supjaustome norimo dydžio griežinėliais. Vieną sluoksnį galite daryti ir su silke ar lašiša.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Aukščiausios klasės kavos aparatai: ar verta į juos investuoti?
Reklama
Įspūdingi baldai šiuolaikinei svetainei: TOP 5 pasirinkimai