„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

„Outlet Park“ – dar daugiau puikių naujienų: kviečia į naują CRUSTUM kepyklėlę ir gerokai pasikeitusią maisto erdvę

Ryškiais pokyčiais savo lankytojus šį rudenį stebinantis sostinėje įsikūręs outlet prekybos centras „Outlet Park“ tęsia džiugias naujienas. Čia jau atnaujinus išparduotuves, pakito ir maisto erdvė, kuri tapo dar šiuolaikiškesnė, jaukesnė bei didesnė. O šių pokyčių centre – lankytojus jau džiuginanti nauja CRUSTUM kepyklėlė, ūgtelėjusi „Caif Cafe“ ir patogesnėje lokacijoje įsikūrę „Piestro“ pyragų meistrai. Sužinokite, kuo „Outlet Park“ maisto erdvė šiandien pasiruošusi pradžiuginti šviežių kepinių bei kokybiško laisvalaikio mylėtojus.
„Outlet Park“ – dar daugiau puikių naujienų: kviečia į naują CRUSTUM kepyklėlę ir gerokai pasikeitusią maisto erdvę
„Outlet Park“ – dar daugiau puikių naujienų: kviečia į naują CRUSTUM kepyklėlę ir gerokai pasikeitusią maisto erdvę / „Crustum" nuotr.

Naujovės – didelės ir saldžios

„Outlet Park“ direktorė Vida Minkštimienė sako – šis sostinės išparduotuvių centras naująjį rudens sezoną pasitinka ne tik pokyčiais parduotuvių lentynose bei vitrinose. Anot pašnekovės, čia gerokai atnaujinta ir maisto erdvė, kuri tapo dar jaukesnė, didesnė ir šiuolaikiškesnė.

„Crustum" nuotr./Vida Minkštimienė
„Crustum" nuotr./Vida Minkštimienė

„Ji interjeru bei pasiūla visiškai nebeprimena savo pirmtakės. Maisto zoną šiame outlet centre įkūrėme dar 2016-aisiais. Kuklioje erdvėje tuomet glaudėsi trijų mažų kavinių staliukai bei lankytojai. Tačiau pirkėjų norus jų jau pamėgtą zoną išplėsti išgirdome. Todėl, matydami šios vietos potencialą ir atsižvelgdami į klientų poreikius, nusprendėme erdvę iš esmės atnaujinti, gerokai padidinti pasirinkimą bei dvigubai išauginti kavinių plotus“, – pasakoja V.Minkštimienė.

Tokių pokyčių centre – didžioji „Outlet Park“ maisto zonos naujiena – CRUSTUM kepyklėlės atidarymas. „Ji – beveik 100 kv. m ploto, dvigubai didesnė nei buvo DONUT LAB, kurios klientai mėgavosi spurgomis. Tiesa, jos išliks ir CRUSTUM asortimente. Tačiau dabar čia galime pasiūlyti ir šviežių duonos gaminių, sumuštinių, užkandžių, netgi – tortų“, – džiaugiasi „Outlet Park“ direktorė.

„Crustum" nuotr./„Outlet Park“ – dar daugiau puikių naujienų: kviečia į naują CRUSTUM kepyklėlę ir gerokai pasikeitusią maisto erdvę
„Crustum" nuotr./„Outlet Park“ – dar daugiau puikių naujienų: kviečia į naują CRUSTUM kepyklėlę ir gerokai pasikeitusią maisto erdvę

Naujoji, jau 14-ta šalyje, kepyklėlė, teigia CRUSTUM tinklo vadovė Akvilė Kaziukaitienė, lankytojus pasitinka su erdvia sėdėjimo zona, taip pat – dar gausesniu amerikietiškų spurgų asortimentu, kurių desertinėje daugiau nei dešimt rūšių. Todėl, anot pašnekovės, šio deserto mylėtojai čia ras labiausiai sau patinkantį skanėstą, o kiti galės pasimėgauti tortais bei įvairiausiais kepiniais.

„Jau dabar matome, kad šiame CRUSTUM itin didelės sėkmės susilaukė mūsų užkandžių kategorija – sumuštiniai, kišai, suktinukai, kibinai, sūrios bandelės. Savo kepyklėlių lentynose turime daugiau nei 100 skirtingų gaminių, todėl tikrai įtiksime kiekvieno skoniui. Prie sūraus užkandžio ar saldaus deserto pasiūlysime mūsų pačių šviežiai skrudintos kavos, kurią pirkėjai įsigyja ir namams. O jei saldumo pritrūks, siūlome paragauti naujojo CRUSTUM tikrų uogų limonado“, – kviečia A.Kaziukaitienė.

„Crustum" nuotr./„Outlet Park“ – dar daugiau puikių naujienų: kviečia į naują CRUSTUM kepyklėlę ir gerokai pasikeitusią maisto erdvę
„Crustum" nuotr./„Outlet Park“ – dar daugiau puikių naujienų: kviečia į naują CRUSTUM kepyklėlę ir gerokai pasikeitusią maisto erdvę

Pasiūlys dar daugiau asortimento

„Outlet Park“ maisto erdvės pokyčiai, anot V.Minkštimienės, džiugina ne tik naujais žaidėjais. Čia, jos teigimu, jau prieš keletą mėnesių ūgtelėjo ir šio outlet prekybos centro senbuvio – „Caif Cafe“ – prieigos.

O dar vienas „Outlet Park“ maisto erdvės pasididžiavimas – „Piestro“ kepykla – po CRUSTUM atidarymo perkeltas į dar patrauklesnę vietą. Pyragų meistrai dabar įsikūrė pačiame prekybos centre ir savo atsinaujinimus pirkėjams pristatys jau visiškai netrukus – spalio mėnesį.

Su lokacijos pokyčiais, tikina „Piestro“ vadovas Donatas Kubiliūnas, naujienos laukia ir kepyklos asortimente. Todėl pirkėjų jau pamėgtas pyragas su jautiena, marinuotais agurkėliais ir sūriu „Burgerosa“, taip pat asortimento pirmūnas „Maestro“ su kapota vištienos šlaunelių mėsa bei daržovėmis ar smaližių pamilta „Freceza“ su vyšniomis turės naujų konkurentų.

„Save drąsiai galime pavadinti pyragų meistrais. Asortimente turime virš 20 rūšių kepinių su įvairiais mėsos, žuvies, daržovių, uogų bei varškės įdarais. Ir beveik pusė tiek naujienų artimiausiu metu pasieks mūsų lentynas. Pati „Piestro“ idėja kilo norint rinkai pasiūlyti kokybiškus produktus, puikiai tinkančius įvairioms progoms – pusryčiams, pietums, vakarienei, iškyloms ar verslo susitikimams. Tačiau, pagalvojus apie pyragą, daugeliui iškart kyla desertų asociacija. O mes ir išsiskiriame tuo, kad didžioji dalis asortimento yra nesaldūs pikantiški kepiniai, tapę tobula alternatyva greitajam mastui. Didelį dėmesį skirdami produktų kokybei, kiekvieną pyragą kuriame unikalios išvaizdos, jį gaminame vadovaudamiesi principu, kad gerą skonį sudaro tik šiek tiek skanios tešlos ir daug įdaro. Todėl pastarojo mūsų pyraguose – net 60 proc.“, – pažymi D.Kubiliūnas.

„Crustum" nuotr./„Outlet Park“ – dar daugiau puikių naujienų: kviečia į naują CRUSTUM kepyklėlę ir gerokai pasikeitusią maisto erdvę
„Crustum" nuotr./„Outlet Park“ – dar daugiau puikių naujienų: kviečia į naują CRUSTUM kepyklėlę ir gerokai pasikeitusią maisto erdvę

Netradicinis konceptas pasiteisino

Įgyvendinti „Outlet Park“ pokyčius, pastebi V. Minkštimienė, nuspręsta visapusiškai, todėl čia keičiamos tiek prekybinės, tiek ir paslaugų erdvės. „Įprastai outlet prekybos centruose nebūna didelių maisto zonų bei restoranų. Pats šis prekybinis konceptas yra labiau orientuotas į apsipirkimą, taigi didžiausias dėmesys skiriamas parduotuvėms. Tačiau „Outlet Park“ mes norime kurti visapusiškai geriausias patirtis pirkėjams. Todėl, pajutę poreikį, nusprendėme čia įrengti jaukią bei šiuolaikišką maisto erdvę. O joje lankytojus jau pasitinka daugybė staliukų, prie kurių visus galime pakviesti prisėsti ir maloniai pailsėti po dienos darbų, studijų ar rutinos“, – teigia pašnekovė.

Be to, anot jos, antrajame „Outlet Park“ aukšte yra įsikūrusi „Laisvalaikio terasa“. Čia vaikų talentus ugdo virš 30 menų, sporto, šokių bei intelektinių būrelių, taip pat veikia sveikatingumo ir grožio studijos, kitos užimtumo erdvės suaugusiesiems.

„Crustum" nuotr./„Outlet Park“ – dar daugiau puikių naujienų: kviečia į naują CRUSTUM kepyklėlę ir gerokai pasikeitusią maisto erdvę
„Crustum" nuotr./„Outlet Park“ – dar daugiau puikių naujienų: kviečia į naują CRUSTUM kepyklėlę ir gerokai pasikeitusią maisto erdvę

O po tokių veiklų prisėsti bei atsipūsti su puodeliu gardžios kavos ir skaniausiu desertu nori daugelis. „Taip ši maisto erdvė tapo tarsi jungiamoji grandis tarp skirtinguose aukštuose esančių mūsų paslaugų. Todėl ją pamėgo ir tėvai, laukiantys savo vaikų po būrelių, ir kiti „Outlet Park“ klientai, kurie po sporto ar apsipirkimo sustoja atsikvėpti. Smagu ir tai, kad mūsų maisto erdvė darniai įsiliejo į visą „Ogmios miestą“, čia esančias paslaugas papildydama kokybiško laisvalaikio pasiūla. Ją ir siūlome savo pirkėjams, kurie mus aplankyti dabar gali be skubos ar įtampos, kurių ir taip kupinas kasdienis gyvenimas“, – šypsosi „Outlet Park“ direktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau