Paelja su grybais, cukinija ir pupelėmis

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Paelja su grybais, cukinija ir pupelėmis
Paelja su grybais, cukinija ir pupelėmis

Kiekis: 4 porcijos

Kalorijos: 140 kcal

Paruošimo laikas: 45 min.

Ingredientai:

  • Ilgagrūdžiai ryžiai – 240 g
  • „Vapeur“ garuose ruoštos baltosios pupelės, 425 ml, 1/2 skardinės
  • Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 314ml, 1stikl.
  • Cukinija – 1 vnt.
  • Citrina – 1 vnt.
  • Karis – 1 arbat. šaukšt.
  • Maltas čili pipiras – 1 arbat. šaukšt.
  • Alyvuogių aliejus – 3 šaukštai
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Cukinijas supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir apkepinkite kartu su pievagrybiais alyvuogių aliejuje.
  2. Suberkite į keptuvę sausus ryžius, suberkite druską, pipirus, prieskonius ir išmaišykite. Įpilkite vandens 1 сm virš ryžių, virkite kol ryžiai sugers vandenį.
  3. Suberkite pupeles ir troškinkite 15-20 minučių.
  4. Patiekite, gausiai pašlakstę citrinos sultimis.

Rekomendacijos:

Paeljai paruošti pasirinkite ryžius „Karnoroli“: jie ilgesni ir tolygiai išverda. Su šiais ryžiais Jūs pagaminsite idealią paelją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų