„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Paelja su grybais, cukinija ir pupelėmis

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Paelja su grybais, cukinija ir pupelėmis
Paelja su grybais, cukinija ir pupelėmis

Kiekis: 4 porcijos

Kalorijos: 140 kcal

Paruošimo laikas: 45 min.

Ingredientai:

  • Ilgagrūdžiai ryžiai – 240 g
  • „Vapeur“ garuose ruoštos baltosios pupelės, 425 ml, 1/2 skardinės
  • Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 314ml, 1stikl.
  • Cukinija – 1 vnt.
  • Citrina – 1 vnt.
  • Karis – 1 arbat. šaukšt.
  • Maltas čili pipiras – 1 arbat. šaukšt.
  • Alyvuogių aliejus – 3 šaukštai
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Cukinijas supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir apkepinkite kartu su pievagrybiais alyvuogių aliejuje.
  2. Suberkite į keptuvę sausus ryžius, suberkite druską, pipirus, prieskonius ir išmaišykite. Įpilkite vandens 1 сm virš ryžių, virkite kol ryžiai sugers vandenį.
  3. Suberkite pupeles ir troškinkite 15-20 minučių.
  4. Patiekite, gausiai pašlakstę citrinos sultimis.

Rekomendacijos:

Paeljai paruošti pasirinkite ryžius „Karnoroli“: jie ilgesni ir tolygiai išverda. Su šiais ryžiais Jūs pagaminsite idealią paelją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“