Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pagunda smaližiams: kepti tortilijų suktinukai su bananų ir „Nutellos“ įdaru

Nėra ko slėpti, už šį desertą mitybos specialistai nepaglostytų – jis gerokai saldus, o dar ir keptas karštuose riebaluose. Bet kartais visi nusižengiame taisyklėms ir suvalgom šį tą „nuodėmingo“. Tad jei smalsu, kas per skanėstas išeis pagal šį receptą, nedvejokit ir išmėginkit!
Suktinukai su bananų įdaru
Suktinukai su bananų įdaru / Vida Press nuotr.

Ingredientai:

  • 2 bananai;
  • 4 tortilijos;
  • 4 valg. šaukšt. „Nutellos“;
  • 1 valg. šaukšt. cukraus;
  • didelis žiupsnis cinamono;
  • aliejaus (kepimui).

Gaminimas:

1. Bananus nulupkite ir perpjaukite skersai pusiau (gausite 4 storus gabaliukus).

2. Imkite po vieną tortiliją, aptepkite (ne iki pat kraštų) „Nutella“, tada dėkite per vidurį banano puselę ir ją iš visų pusių apgaubkite tortilija – pradėkite nuo kraštų, kurie yra ties siauraisiais banano kraštais (užlenkite kraštus), o tada užlenkite ir ilguosius kraštus, jų susijungimo vietą dar galima sutvirtinti persmeigiant tortilijos sluoksnius dantų krapštuku.

3. Keptuvėje iki vidutinės kaitros įkaitinkite aliejų. Plačioje lėkštėje sumaišykite cukrų ir cinamoną.

4. Dėkite į keptuvę suktinukus ir skrudinkite iš visų pusių, kol pasidengs gražia auksine traškia plutele. Išgriebkite suktinukus kiaurasamčiu ir kiekvieną jų apvoliokite cinamoniniame cukruje.

5. Leiskite kiek atvėsti, o tada ragaukite!

Vida Press nuotr./Suktinukai su bananų įdaru
Vida Press nuotr./Suktinukai su bananų įdaru

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai