Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Palaikykite skysčių pusiausvyrą organizme su gazuotu mineraliniu vandeniu „Neptūnas Lime-Raspberry“ skonio deriniu.

Oro temperatūrai šią vasarą šovus į aukštumas, vanduo tampa daugiau nei komforto klausimu – tai labai svarbus geros sveikatos palaikymo komponentas. Mineralinio vandens „Neptūnas Lime-Raspberry“ skonio derinys yra išskirtinis pasirinkimas, suteikiantis gaivią ir sveikesnę alternatyvą bei užtikrinantis reikiamą skysčių pusiausvyrą jūsų organizme, kad per vasaros karščius išliktumėte energingi ir aktyvūs.
Palaikykite skysčių pusiausvyrą organizme su gazuotu mineraliniu vandeniu „Neptūnas Lime-Raspberry“ skonio deriniu.
Palaikykite skysčių pusiausvyrą organizme su gazuotu mineraliniu vandeniu „Neptūnas Lime-Raspberry“ skonio deriniu. / „Neptūno“ nuotr.

Tinkamas organizmo aprūpinimas vandeniu yra būtinas norint palaikyti kūno funkcijas, o ypač tai aktualu tvyrant vasaros karščiams. Pakankamas skysčių vartojimas leidžia reguliuoti kūno temperatūrą, išlaikyti sveikus sąnarius, padeda transportuoti maistines medžiagas į ląsteles ir išlaikyti sveiką odą. Dehidratacija gali sukelti nuovargį, galvos svaigimą ir kitas sveikatos problemas, todėl gerti daug skysčių yra labai svarbu.

Tobulas vanduo iš gamtos

„Neptūno“ mineralinis vanduo išgaunamas iš nepaliesto natūralaus šaltinio, užtikrinančio grynumą ir kokybę. Vandens kelionė prasideda Varėnos girininkijoje, garsėjančioje išskirtinėmis vandens savybėmis. Po išsamių tyrimų 1999 metais bendrovė pradėjo tiekti mažai mineralizuotą „Neptūno“ vandenį. Jau daugiau nei 20 metų visoje Europos Sąjungoje vertinamas „Neptūnas“ yra įtrauktas į oficialų Europoje pripažįstamą natūralių mineralinių vandenų sąrašą.

Įsipareigojęs tiekti geriausius mineralinius vandenis, „Neptūnas“ yra patikimas vardas jau daugiau nei 25 metus.

„Natūralus mineralinis vanduo „Neptūnas“ su „Lime-Raspberry“ skonio deriniu

siūlo skanią ir gaivią alternatyvą“, – sako „Neptūno“ prekės ženklo vadovė Uljana Oja. – Šiame vandenyje sujungiami natūralūs žaliosios citrinos ir aviečių skoniai su grynu, gazuotu mineraliniu vandeniu, suteikiant gaivų ir skanų būdą išlaikyti pakankamą skysčių lygį, tačiau nepridedant cukraus.“

Gazuoto mineralinio vandens „Neptūnas Lime-Raspberry“ skonio derinio privalumai

Gazuotas mineralinis vanduo „Neptūnas Lime-Raspberry“ išsiskiria gaivinančiu skonių mišiniu ir grynu šaltiniu:

  • Natūralus atsigaivinimas: be pridėtinio cukraus ar dirbtinių skonių, „Neptūnas Lime-Raspberry“ skonio derinys užtikrina, kad gausite tik būtiną organizmo drėkinimą.
  • Gaivus skonis: gaivus žaliosios citrinos skonis kartu su aviečių saldumu vandens gėrimą paverčia malonia patirtimi.
  • Tyras šaltinis: išgaunamas iš nepaliesto natūralaus šaltinio, užtikrinančio grynumą ir kokybę. Vanduo atkeliauja iš Varėnos girininkijos, garsėjančios išskirtinėmis vandens savybėmis.

„Neptūnas“ siūlo augantį skanaus, tyro vandens pasirinkimą, atitinkantį įvairius pageidavimus ir poreikius. Parduotuvėse „Neptūno“ vandens galima įsigyti 0,5 l ir 1,5 l dydžių buteliukuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas