Ingredientai:
- 120 g moliūgų sėklų;
- 3 arbat. šaukšt. klevų sirupo;
- 0,3 arbat. šaukšt. aitriųjų paprikų drisbnių;
- žiupsnis druskos.
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 170 C (režimas su vėjeliu).
2. Dubenėlyje kruopščiai išmaišykite visus ingredientus, stebėkite, kad sėklos tolygiai pasidengtų sirupu. Paskleiskite vienu sluoksniu ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
3. Kepkite apie 15 min., kol sėklos kiek parus ir susproginės, stebėkite, kad nesudegtų.
4. Leiskite atvėsti ir sulaužykite gabaliukais, kad sėklos nebūtų sustingusios į vieną luitą. Berkite į sriubą, ant salotų ar skanaukite kaip užkandį.