Ingredientai:
- 1 pakelis spagečių makaronų;
- 0,5 kg kiaulienos faršo;
- svogūno;
- 1 skardinė pomidorų savo sultyse;
- prieskonių maltai mėsai;
- vandens.
Gaminimas:
1. Maltą mėsą sudėkite į keptuvę, sutrinkite į smulkius gabalėlius. Kai mėsa apkeps, įpilkite vandens tiek, kad apsemtų visą mėsą, ir troškinkite, kol išgaruos.
2. Vėliau sudėkite smulkintus svogūnus ir pomidorus, supjaustytus vidutinio dydžio gabalėliais. Masę sumaišome ir dedame prieskonių. Padažas ruošiamas apie 10–15 min. Tada palikite jį troškintis ant labai mažos ugnies.
3. Puode pasiruoškite pasūdytą vandenį makaronams ir juos virkite.
4. Kai makaronai bus paruošti, sudėkite į lėkštes, užpilkite padažu ir patiekite. Patiekalą papuošti galite keliais pomidorais ir žalumynais.
Skanaus!