Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paprastas triukas padės išsirinkti tobulai prinokusį avokadą

Sakykite, kaip dažnai įsigyjate neprinokusį avokadą? Dažniausiai jie būna kieti arba pernokę, pernelyg minkšti, kad sužadintų mūsų skonio receptorius.
Avokadas
Avokadas / Fotolia nuotr.

Rinkdamiesi mes vaisius maigome, bandome įžvelgti, kuris būtų gardžiausias ir netektų laukti dar kelių savaičių iki kol avokadai prinoks. 

Šiame „Buzfeed“ filmuke pamatysite, kaip atskirti tą avokadą, kurį galime pavadinti tobulai prinokusiu ir tinkančiu įvairiems patiekalams. 

Taip pat skaitykite: Jei kasdien valgytumėte avokadų, kaip tai paveiktų jūsų sveikatą

Vos trys atspalviai ir viskas aišku: ten, kur yra stiebelio vieta, reikia atkreipti dėmesį, kokia spalva vyrauja. Žalia išduoda, kad vaisius dar neprinokęs, ruda, jog pernokęs, na o gelsvi tonai patys gardžiausi – avokadas turėtų būti kaip tik. Išmėginkite šį būdą ir jūs!

VIDEO: Kaip išsirinkti prinokusį avokadą?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas